Sådan mestrer du visuel content marketing | 6 råd

Posted by Peter Jensen on

Det er tid til at blive visuel.

Visuelle formater forstås 60.000 gange hurtigere i hjernen end tekst. Men problemet med visuelt indhold er, at nogle content creators ikke fuldt ud forstår, hvilket visuelt indhold der fungerer bedst, og hvornår det skal bruges - men sidstnævnte er let: Hele tiden. Brug visuelt eller videoindhold hele tiden. Men det er ikke content creatorens fejl, at der findes et tomrum i indholdet. Udviklingen i markedsføringsfeltet sker hurtigt, hvilket sætter de fleste marketingfolk i en reaktionstilstand i modsætning til at være proaktiv. De bruger al deres energi på at finde ud af, hvordan de tage del i den seneste trend (som visuelle medier) og lærer sjældent, hvordan de skal bruge den, før den næste store trend dukker op. Men marketingfolk kan tage en  LILLE vejrtrækning - visuelt og videoindhold er her for at blive. Her er nogle tip til at mestre visuelt indhold:

 

1. Brug visuals, selvfølgelig.

Dette er et indlysende faktum - men du vil blive overrasket. Scroller du gennem dine sociale feeds, vil der være nogle indlæg uden visuals - men indlæg med billeder får væsentligt mere engagement på Facebook og tweets med billeder får 250% mere engagement. Det er tid til at gøre visuelt indhold obligatorisk, ikke en mulighed.

Men hvis du tidligere var en af skyldige i at lave indlæg uden en visuel ting, skal du kigge tilbage på nogle af dine bedre indlæg, og udvikle visuals og repost, hvis de stadig er relevante!

 

2. Opret og vedligehold et konsistent visuel look.

Stærke brands skaber og opretholder stærke visuelle identiteter. Men hvordan kommer du overhovedet i gang? Skabelsen af en visuel brandguide, der skitserer de rigtige farver, typer af grafik, typer af fotografier og ideelle skud i videoer kan hjælpe med at lave basislinjen for alle i dit team og dine indholdspartnere at holde sig til, når du opretter indhold.

 

3. Mester brugen af content.

Visuelt indhold er en investering, vi ér med. Så få mest muligt ud af dit budget, ved at revidere, genbruge og reposte.

Det væsentlige er, at et enkelt stykke videoindhold kan omdannes til en række andre indholdsstykker. Tænk ud af boksen, du behøver ikke kun at hugge en længere video op i kortere klip, men du kan tage stillbilleder fra optagelserne og omdanne det til en visuel billedserie, eller du kan oprette gifs, du kan oprette quizzer eller andre stykker interaktivt indhold - mulighederne er uendelige. Hvis dette lyder overvældende for et marketingteam, der allerede er strakt temmelig tyndt, kan det være relevant at få hjælp af en ekstern partner.

 

4. Vær kreativ.

Vær kreativ med det! Vi slår et slag visuelt indhold, men det er vigtigt, at du gør det interessant. Selv visuelt indhold kan være kedeligt, når billedet er kedeligt.

 

5. Brug visuals af høj kvalitet.

Uanset om du lægger bilelder eller videoer op, skal det fremstilles professionelt. Et tilfældigt visual vil ikke engagere dit publikum, men den perfekte visuelle strategi vil. Det er også, det kan være relevante at henvende sig til en ekstern sparringspartner, hvis man er i tvivl om sin content strategi.

 

6. Opfordr til UGC (user-generated content).

Dette er en fantastisk måde at få dit visuelle indhold til at føles ægte. Når du reposter brugergenereret indhold på dine egne sociale konti, viser du et mere afbalanceret billede af dit brand - fordi du selvfølgelig selv elsker din virksomhed. Men når andre mennesker deler din mening om, hvor fantastiske dine produkter / tjenester er, der øger din autoritet hos dine potentielle kunder, og de får en føles af, at budskabet faktisk ér ægte.

Indhold, specielt visuelt og video, er vigtigt. Men at mestre kunsten, visuelt indhold, er ikke så let som intention om at gøre det.

 

PS. De bedste annoncører laver 51% mere content om måneden end de middelmådige annoncører gør 👀

← Older Post Newer Post →