Fra kold kælder til cool København

Siden 2018

labelless media startede i kælderen hos Peters bedsteforældre i en lille by udenfor Aalborg. 

Dengang hed det Labelless Gallery, og mens Peter og Casper arbejdede i kælderen, sad Peters mormor i systuen og syede det tøj, de solgte. 

Hver fredag var der “kontordag”, hvor de droppede sine respektive studier for at arbejde. Casper fra grafisk design og Peter fra psykologi.

Al start er svær

Men at drive en forretning er svært. Og at drive en forretning med et produkt, der har været dyrt at producere og endnu dyrere at sælge, er sværere.

Så kravene for at lave unik markedsføring var høje, og der blev konstant testet nye formater af. Fra interaktive konkurrencer på Instagram Stories til pop up workshops med kunstnere og YouTubere. 

Resultatet var, at de blev gode til at skabe content. Faktisk så gode, at de andre virksomheder begyndte at spørge, om de ville hjælpe dem med det: labelless media blev til.

Content pakkerne blev skabt

Men det var først, da Benjamin fra TeeShoppen efterspurgte et produkt, der passede specifikt til annoncering på sociale medier, at Peter udviklede labelless’ content framework. Og netop dét framework skabte enorm vækst for TeeShoppen og blev dermed labelless medias claim to fame.

Vækst gennem pandemi

Herfra tog det fart, og gennem COVID-19 pandemien med stigende online salg steg også behovet for content. labelless media fulgte med udviklingen, investerede i kulisser og studiefaciliteter og skabte fundamentet, som virksomheden hviler på i dag.

Holdet bag

Vi er labelless media

Et stærkt brand starter med de rigtige mennesker. Men hvordan skaffer man dem?

Vi har samlet mere end 20 ildsjæle, der brænder for kommunikation og content creation. Vi snakker personer, der søger på nye teknikker på YouTube, når de har fri. Personer der lytter til arbejdsrelaterede podcasts og bøger. Personer der sender en god idé på Slack torsdag aften kl 20.17. 

Vi vil være de bedste til det, vi gør. De bedste.

Så hvad kan labelless media?

Du vil gerne skabe resultater for virksomheden, men det føles som om, at du altid skal gå på kompromis med enten brand eller performance.

Brand Performance Marketing

Du hører begrebet, Brand Performance Marketing, og tænker med det samme: 

1) “Det ikke kan lade sig gøre at køre performance marketing, der samtidig løfter vores brand. Vi har prøvet op til flere gange.

Eller

2) “Dén slags kun virker for store brands som Coca Cola, fordi de har enorme budgetter.

Og du har ret.

løft brand og performance samtidig

Sådan plejede det at være førhen, da det var dyrt at producere indhold til sine kampagner, men det er det jo ikke i dag. Det ved du også godt.

Og derfor kan det faktisk lade sig gøre at løfte brand og performance samtidig.

Det lykkedes bl.a. for Arla, Wolt og Hairlust. 

Løsningen er at kombinere data og psykologi, som vi gør i BPC frameworket, Brand Performance Content

Når du designer din kommunikation efter psykologiske principper, kan du opnå både kort- og langsigtede resultater på én gang.

design din kommunikation

Når du designer din kommunikation efter psykologiske principper, kan du opnå både kort- og langsigtede resultater på én gang. 

Uagtet om du sælger DTC, til detail eller B2B.

Hvis du lykkes med at skabe systematisk brand performance, vil I give konkurrenterne baghjul, sætte jeres præg på samfundet og blive anerkendt for jeres brandarbejde.

Alternativet er at blive overhalet indenom af en mindre, hurtigere og mere moderne virksomhed. 

Så fortæl mig, vil du skabe et brand, der performer?

Vi bygger bro mellem brand og performance

Hos labelless media hjælper vi marketingafdelinger med at bygge bro mellem brand og performance på sociale medier via content psykologi, -strategi og -produktion. Vi kalder det Brand Performance Content.