Hvad siger vores kunder?

CEO hos Philipson Wine

Udtalelse fra Jens Christian Milo:

"Vi er endt her med labelless fordi vi har valgt de bedste, vi arbejder altid med de bedste. Henover det seneste år har vi produceret mere end 300 annoncer til bla. paid social media, og hele 10 TV reklamer. Noget af det vi sætter stor pris på er, kreativitet, fleksibilitet og effektivitet"

Klik på videoen og hør resten af udtalelsen.

Head of Growth at Hairlust

Udtalelse fra Nicklas Pollmann:

"Grunden til, vi har valgt at samarbejde med labelless media er egentlig, fordi at vi var på udkig efter en solid og agil partner til vores content produktion. Mest af alt så får vi nogle resultater hvor vi kan teste en del forskellige ting af på vores videoproduktioner. Det har gjort at vi har lært rigtig mange ting, blandt andet om hvad der fungerer bedst i vores målgrupper."

Klik på videoen og hør resten af 
udtalelsen.

CMO & Founder af TeeShoppen

Udtalelse fra Benjamin Philip:

"Grunden til, at vi valgte labelless media, er, at de kan eksekvere og er meget fleksible. Men den vigtigste grund er ikke, at de kan trykke optag på et kamera; det er mere tanken bag det. Næsten alle kan kopiere et setup med et kamera, men det handler om forståelsen af, hvordan man integrerer videoer i sit online setup".

Klik på videoen og hør resten af 
udtalelsen

Marketing Coordinator hos SACKit

Udtalelse fra Katja Kallestrup Bruun:

"De er rigtig gode til at skræddersy budskaberne i videoerne, så de passer til produkterne, uanset om det er et produkt til 500 kr. eller 14.000 kr. Derudover har de videoer, vi har fået produceret, bidraget til rekordomsætning på vores sækkestol og vores udendørs lampe".

Klik på videoen og hør resten af 
udtalelsen.

CMO, LAZZAWEB

Udtalelse fra Nikolaj Bæk:

"En af de primære årsager til, at vi valgte Labelless Media, skyldtes deres stærke omdømme i branchen. Udover dette, finder vi deres datadrevne tilgang enormt interessant, idet vi først kan identificere, hvad der resonerer mest med vores målgruppe, hvorefter vi kan tilrettelægge vores indholdsstrategi baseret på disse nye indsigter." 

Klik på videoen og hør resten af 
udtalelsen.

Indehaver hos Neglefeber.dk

Udtalelse fra Signe Roslyng:

"labelless media har leveret en masse fantastiske resultater, blandt andet har vi en video som har kørt et helt år med ROAS 5 og CAC 150,-"

Klik på videoen og hør resten af
udtalelsen.

CMO / Partner hos Zapp

Udtalelse fra Janus Brunch Mols:

"Èt af de resultater vi har opnået ved at samarbejde med labelless media er faktisk at vi har nået en ROAS 20+ på tværs af hele vores annoncebiblotek"

Klik på videoen og hør resten af
udtalelsen.

Digital Coordinator hos Noella

Udtalelse fra Nikoline Holst Andersen:

"Vi har et tæt samarbejde med labelless media, og har faktisk haft det i flere år nu. Det føles efterhånden som om, at de er kollegaer, og vi har en oplevelse af, at vi allesammen er interesserede i at udvikle brandet og lave nogle konverterende videoer."

Klik på videoen og hør resten af
udtalelsen.

VP of Operations hos Barberklingen & Kaffedrengen

Udtalelse fra Nikolaj von Arenstorff:

"De var hurtige til at filme og komme med input til, hvordan vi kunne fortælle vores historie. Det var fantastisk at se, hvordan de tre videografer, der er helt forskellige mennesker, hver især kunne levere performance content af høj kvalitet".

Klik på videoen og hør resten af 
udtalelsen.

Co-owner & CCO hos PurePower

Udtalelse fra Tobias Svend Rasmussen:

"Siden vores samarbejde startede med labelless media har vi fået øget vores kvalitet market. Vores kunder har givet os god feedback, og det fedeste er, at man bare kan det performer"

Klik på videoen og hør resten af udtalelsen.

Indehaver af MøbelSalg.dk

Udtalelse fra Martin Gade:

“Når vi hos Møbelsalg er på optagelse med labelless media, så er der altid en super fed energi på settet. Deres videografer er super professionelle og rare at arbejde sammen med. De har altid nye og kreative måder at optage på, så vi får nye perspektiver på vores indhold, som vi hver måned optimerer og tilpasser, så vi sammen kan opnå de bedste resultater for Møbelsalg.”

Klik på videoen og hør resten af 
udtalelsen

Medstifer af Spiritium cocktails

Udtalelse fra Jonas Lyngbek Thestrup:

"Vi har valgt at bruge labelless media fordi vi manglede en partner, der kunne lave super fedt video content med fokus på paid social. Altså at lave content helt særligt til vores annoncer. Men også fordi de byder ind med den strategiske rådgivning…”

Klik på videoen og hør resten af 
udtalelsen

CEO hos Mindcamp

Udtalelse fra Martin Riis Kastrup:

"Èn af de seneste ting vi har lavet i samarbejde med labelless media, var en ny version af vores populære HjerneRO-forløb, og da vi modtog det endelige resultat, stod vi med et produkt som virkelig gav vores kursus forløb den her premium følelse, derudover var det også med til at styrke vores brandværdi markant".

Klik på videoen og hør resten af
udtalelsen.

CDO hos Wineandbarrels

Udtalelse fra Daniel Friis Schultz:

"Vores samarbejde med labelless har resulteret i konverterende content af høj kvalitet, som vi med stolthed anvender på tværs af vores 16 internationale markeder. Derudover har labelless virkelig formået at fremhæve den eksklusivitet i vores produkter, som vi eftersøgte. Vi er utrolig tilfredse med vores samarbejde."


Klik på videoen og hør resten af
udtalelsen.

CEO hos Wadils

Udtalelse fra Christoffer Columbus Wadi:

"Jeg kan nævne én specifik case, hvor vi godt ville teste noget humor af i vores videoer og se om vi kunne udtrykke, på en bedre måde, at vi er en familievirksomhed som er jordnær og i øjenhøjde med vores kunder. Labelless fik selv sat den ind i deres framework, og vi synes virkelig den ramte plet."

Klik på videoen og hør resten af
udtalelsen.

Marketingkoordinator Taxa 4x35

Udtalelse fra Jesper Flyger:

"Med video ads fra Labelless Media er det lykkedes os at få betydeligt bedre videovisningspriser på Meta og TikTok. Kun 2 øre for en 6 sekunders videovisning på TikTok er det billigste vi endnu har set."

Klik på videoen og hør resten af
udtalelsen.

Skal du være den næste?

Kontakt os i dag.