Sådan måles forholdet mellem video og omsætning

Posted by Peter Jensen on

Ligningen er som sådan enkel nok - "connect the dots", bevis værdien, og få mere videoindhold til din virksomhed.
I den digitale verden, vi lever i, er vi omgivet af information. Indhold skabes hurtigere og i større mængder end nogensinde før. Alle kæmper for din opmærksomhed, men hvad er nøglen til at fange den? Video.

Video er svaret og er en af de eneste indholdsformer, der hjælper dig med at skære igennem al den digitale støj. Video appellerer til menneskelige følelser. Det er påvist gennem flere videnskabelige eksperimenter.
Og mere nu end nogensinde før er det sådan, du får nogen til at føle noget, hvilket fører en køber til en købsbeslutning.

Marketingfolk er ved at følge hele denne tilgang med video som førende for sin content marketing strategi. Hvorfor? Fordi video fungerer.

Video er den mest effektive form for digitalt indhold, som markedsføringsverdenen nogensinde har set. Ligesom alt andet skal video imidlertid udføres korrekt for at være effektiv. Du kan ikke bare bruge et ton penge på en rigtig fængende video, sige det var det og så forvente at se resultater. Du skal sikre dig, at dit videoindhold faktisk har en strategi, der i sidste ende fører til en høj ROI for din virksomhed - der skal være en form for afkast, som kan forbindes til din virksomheds samlede omsætning.

I nutidens datadrevne verden skal du måle forretningseffekten af din video, derefter analysere resultaterne, finde ud af, hvad der fungerer, og gøre mere af det! Måling af succes med dine marketinginitiativer er vigtig for at bevise værdien af video i overensstemmelse med omsætningen.

Her er nogle tip til at binde din video content marketing til din omsætning:

 

1. Led din strategi med video

Hvis du ikke planlægger at afsætte en betydelig del af dit marketingbudget til video, er du allerede bagud mod dine konkurrenter. I tidligere år ville video være et supplement til en allerede udviklet strategi for content marketing. Men med den stigende efterspørgsel efter indhold og den beviste effektivitet og resultater af video, er det officielt tid til at starte med video og fylde ud med andet skriftligt og visuelt indhold for at afslutte din marketingstrategi. Den bedste måde at kommunikere information på er med video, og hvis du ikke selv kan skabe en strategi for markedsføring af videoindhold til din virksomhed, så er Labelless Media det rette sted at starte.

 

2. Mål på mere end views

Før du springer ind i at skabe videoindhold til din content marketing indsats, skal du vide, hvilke datapunkter du skal overveje. Video har en ekstra fordel med hensyn til dataindsamling - klik og rækkevidde er ikke de eneste punkter, der kan måles - du kan også se, hvor længe nogen engagerer sig med dit indhold.

Når du måler video performance, handler det om mere end visninger. Visninger er dybest set en overfladisk metric - visninger er ikke bundet til kundeemner eller ROI. Antallet af hits, din video får, er ikke vigtigt - men engagementet er! Du skal vide, hvem din seer er, hvilket andet indhold de ser, hvor meget indhold de ser, hvor de ser det indhold, og hvad de leder efter. De data, du er i stand til at samle fra din video, kombineret med andre målgruppeanalytiske data, kan give dig et retvisende billede af, hvem dit publikum er.

 

3. Brug data til at øge personliggørelse

Når du kender disse oplysninger om, hvem du når, hvilket ideelt er din købs persona, kan du hjælpe med at levere de rigtige oplysninger på det rigtige tidspunkt for at hjælpe med at skubbe dem gennem salgstragten og deres købers rejse. Baseret på hvilken video de ser, kan du for eksempel oprette afspilningslister, så de kan se den næste (relevante) video. Når de engagerer sig i noget af dit indhold, kan du også få dem til at tilmelde sig en e-mail liste, eller endnu bedre, udfylde en kontaktformular.

 

4. Brug video på tværs af virksomheden

Det lyder corny, men tænk uden for boksen, når du overvejer videoindhold - det behøver ikke kun at være ekstern kommunikation. Video er den bedste måde at kommunikere oplysninger, så hold ikke op med din første videoidé. Intern kommunikation er meget mere effektiv, når video er involveret. Overvej videoer til træning, CEO meddelelser, virksomhedsopdateringer eller endda indhold til din interne kanaler.

At skabe forbindelse mellem dit videoindhold og den resulterende omsætning giver dig tillid til dit indhold og i sidste ende din marketingstrategi.

← Older Post Newer Post →