Sådan bruger du video og e-mail sammen

Posted by Peter Jensen on

Video e-mail er nået langt. Faktisk, takket være HTML5, er det nu muligt at få en videoafspilning direkte i e-mail på forskellige enheder og apps (skønt den ikke er universel endnu). Som peanut butter & jelly er video og e-mail bedre sammen. Video øger e-mail-klikfrekvensen, tilføjer en lokkende interaktiv komponent til kommunikationen og får e-mail til at føle sig som mindre besvær for dit audience. I den her vejledning viser vi dig, hvorfor og hvordan du skal bruge video og e-mail sammen for at nå dine marketingmål.

 

Hvorfor video stadig bliver vigtigere i e-mail

På trods af konkurrence fra nye teknologier som rich-media sms og professionelle chat-apps som Slack, er e-mail fortsat et populært og effektivt kommunikationsmiddel. 

Men når mængden af e-mail, der sendes og modtages, øges, har læserne brug for mere motivation for at åbne dine beskeder og rulle gennem dit indhold. Brug af video hjælper med at få din e-mail til at skille sig ud og øge seerens interesse.

Video kan have en positiv effekt på e-mail-konverteringer. Data peger på, at inkludering af ordet “video” i en emnelinje øger din open rate. 

 

Og selvom ordet "video" muligvis indebærer, at konsumeringen af indholdet i din e-mail vil være mindre arbejde for modtageren, kan det også hjælpe med at gøre din e-mail mere spændende samlet set. Ved at samle klik på din thumbnail er du i stand til at dirigere læsere til en destinationsside, hvor der er endnu mere sammenhæng, hvilket giver dine seere mulighed for at lære mere om dit produkt eller grave dybere ned i dit indhold.

Når man beslutter, hvordan man integrerer video i e-mail, er der mange faktorer, man skal overveje. Herunder dine mål for e-mailen, tekniske begrænsninger og den samlede brugeroplevelse - bare for at nævne nogle få.

 

Disse emner vil vi gennemgå:

 1. At sætte mål for brug af video og e-mail

 2. Opbyg et publikum med e-mail og video

 3. Best practice for e-mail og video

 4. Tilføjelse af bevægelse til dine e-mails med GIF'er

 5. Fremtiden for video og e-mail

 

At sætte mål for brug af video og e-mail

Start din video/e-mail marketing kampagne ved at stille et grundlæggende spørgsmål: Hvad er målet med din e-mail?

Vi diskuterer generelt disse to muligheder:

Mulighed A: Opmuntrer læseren til at besøge vores website og læse, se eller gøre noget.

Mulighed B: Opmuntrer læseren til at konsumere indhold og foretage en handling i selve e-mailen.

 

Tidligere var målet med de fleste af vores e-mails at få folk til at forlade deres indbakker og konsumere indhold på vores website - og af flere årsager. Vi ønskede, at modtagere skulle kommentere og starte diskussioner. Vi ønskede, at de skulle dele et link med deres venner. Vi ønskede, at de skulle læse en anden artikel, se en anden video og i sidste ende tilmelde sig mere indhold eller vores produkt, alt sammen mens vi lærte om videomarkedsføring. Dette var tidligere kun muligt ved at få folk til dit website.

Men nu tilbyder mange e-mail marketing-værktøjer interaktive formularer og widgets inden for e-mails eget format, så du må ikke udelukke mulighed B, hvis dit endelige mål er konverteringer.

  

Opbyg et publikum med e-mail og video

Da e-mail er det primære køretøj, vi bruger for at holde kontakten med vores audience, kan kombinationen med video være den mest effektive måde at få vores indhold foran modtagelige øjne.

Sådan kan du kombinere superkræfterne i video og e-mail for at opbygge et publikum:

 1. Komponer en e-mail, der inkluderer et attraktivt link til en video på din hjemmeside.

 2. Send denne e-mail til en loyal målgruppe.

 3. En entusiastisk procentdel af dit audience deler eller videresender din e-mail.

 4. Gennem disse delinger opdager nye seere dit indhold.

 5. Hvis nye brugere finder dit indhold nyttigt, tilmelder de sig også dine e-mails.

 6. Dit audience vokser!

Ved at udnytte kraften i både e-mail og video og bruge dem hånd i hånd glæder du dine læsere. Naturligvis er denne taktik også afhængig af, at du konsekvent leverer rettidigt, nyttigt og engagerende indhold, men det er en lektion til en anden tid.

  

Best-practice for e-mail og video

Med flere modsatrettede holdninger og ny teknologi, der kommer ind i diskussionen hver dag, er det svært at holde sig opdateret om muligheder og best-practise vedrørende video og e-mail. På nuværende tidspunkt har du sandsynligvis set en video eller en GIF indlejret direkte i en e-mail i din indbakke. 

Med målet om at udvide vores audience og i sidste ende tilskynde til konverteringer har vi fundet visse e-mail- og videotaktikker er særligt effektive:

 • Fortæl folk, at der er en video (emnelinje, e-mail tekst, afspilningsknap i en thumbnail).

 • Vælg en lokkende thumbnail fra din video, der skal medtages i din e-mail.

 • Hvis du vil have seere til at handle på dit website, og hvis videoanalyse er vigtig for dig, skal du sende folk til en destinationsside, når de har klikket.

 • Hold antallet af CTA'er begrænset.

 • Vi har også fundet ud af, at en venlig play-knap oven på et lokkende billede er en meget effektiv invitation - især når teksten i e-mailen er direkte og kortfattet.

 

Tilføjelse af bevægelse til dine e-mails med GIFs

Animerede GIFs kan være et godt, tilgængeligt alternativ til indlejret video, hvis du ønsker at give dine e-mails noget ekstra krydderi uden at bekymre dig om kompatibilitet med modtagerens udbyder.

Den eneste ting at huske er, at filstørrelse betyder noget. GIFs animeres ikke i en e-mail, før alle frames er indlæst, så større filstørrelser kan skabe en knap så god oplevelse. Hvis du er heldig, kan en GIF måske pause i den første frame. Omvendt kan det se helt tomt ud. Da mange (hvis ikke de fleste) af dine læsere åbner dine e-mails på en mobilenhed, er det bedst at begrænse din brug af store GIFs. Hold evt. filstørrelsen på ca. 1 MB.

 

Fremtiden for video og e-mail

Fremtiden ser lys ud for video og e-mail. To af de største tendenser inden for e-mail lige nu er personalisering og interaktivitet, og video passer på begge. Uanset om du vælger at inkludere animerede GIFs eller farverige thumbnails, er der en række teknikker, når det kommer til video, der kan hjælpe med at gøre dine e-mails mere dynamiske. Når du integrerer video i din e-mail-strategi, har du en bedre chance for at blive en kilde til inspiration og kreativitet for læserne - ikke en uønsket afbrydelse.

I sidste ende abonnerede dit audience på dine mails af en grund; de kan lide, hvad du laver, og hvad din virksomhed har at sige. Så hvorfor ikke give folk en grund til at blive begejstrede for dit indhold ved at vise en video i din næste e-mail-marketing kampagne - vi ved, at dit audience vil være ivrige efter at dele det!

← Older Post Newer Post →