Sådan bruger du video i 2020

Posted by Peter Jensen on

Lang historie kort, så skal videoindhold være et ledende element.

Hvis du ikke planlægger at afsætte en betydelig del af dit marketingbudget til video, er du allerede bag ud. Ved at springe over video vil du ikke bruge det bedste marketingværktøj til at engagere dig med dit publikum. Uanset din branche er der plads til videoindhold i din marketingindholdsstrategi.

Vi ved, det er sagt tusindvis af gange før. Os og alle andre, der skriver eller snakker om markedsføring, har nævnt, hvor vigtigt det er at bruge video til din markedsføringsindsats utallige gange. Statistikkerne, der beviser videos effektivitet, er uendelige. Imidlertid bør der oprettes en video content strategi for hver enkelt virksomhed, fordi de samme typer video ikke fungerer på tværs af alle brancher. Mange marketingfolk er stadig bange og tvivler på, at de ved, hvilke typer videoer deres virksomheder har brug for, hvor meget de skal budgettere til video, og vigtigst af alt - hvor de skal starte. Samarbejde med et bureau kan selvfølgelig hurtigt løse problemet, men hvis du vil prøve at udføre det selv, er her nogle tip til anvendelse af video i 2020.

 

1. Forøg dit videobudget.

Uanset hvad dit videobudget var sidste år, skal du øge det i 2020. Du kan altid øge antallet af videoer, du har på din hjemmeside, opdatere eksisterende videoaktiver eller udvide den type videoer, du har. Hvis du ikke tror på os, kan du tage et kig på de helt store drenge - Apple og Facebook, som begge investerer milliarder af dollars for at skabe originalt videoindhold til deres respektive platforme. Men selvom du ikke har milliarder at bruge på videoindhold, skal enhver virksomhed budgettere med og skabe videoindhold i 2020.

 

2. Diversificer videoindhold.

Én video kan ikke gøre alt - du ville ikke forvente, at et andet stykke indhold vil kunen gøre alt, så du må ikke have urealistiske forventninger til video. Hver type video har sit eget unikke formål og kan føre til forskellige resultater. Der er videoer, der fungerer for hvert trin i købers rejse; for eksempel brand videoer til awareness, explainer video til overvejelsesfasen og testimonials og produktvideo til beslutningsfasen.

Overvej også andre typer videoindhold, der fungerer til din virksomhed eller branche.
Kunne du forbedre oplevelsen på hjemmesiden eller din landingpage med video?
Sælger du produkter? Kunne du demonstrere dit produkt eller din tjeneste i en række produktvideoer?

Vi er sikre på, at dine kunder har spørgsmål. Opret en FAQ med videoer til at besvare almindelige spørgsmål i forbindelse med dit produkt, din virksomhed eller din branche.

 

3. Maksimer dit indhold.

Kortlæg din større plan for video - du kan ofte udnytte dit indhold til at bruge allerede optaget materiale i nye sammenhænge. Du kan prøve at lave videoprojekter internt. Alternativt kan du med en videopartner hurtigt og effektivt  agere på idéer til genbrug af materiale, der fremmer din brug af video.

 

4. Fortæl forskellige historier.

Hver virksomhed har en overbevisende historie at fortælle - du er muligvis ikke et super trendy startup, men vi garanterer, at du har en interessant historie fra begyndelsen af din virksomheds historie eller en fed kundeløsning.

Brug af video til at fortælle din historie humaniserer dit brand og øger din følelsesmæssige forbindelse med dit publikum. Via video er du i stand til at vise folkene bag dit brand i stedet for bare at skubbe dit brand-budskab ud. Her er nogle ideer til videoindhold, der strækker sig ud over den traditionelle brand video:

  • Kundens succeshistorie

  • Indhold bag kulisserne

  • En dag i livet på dit kontor

  • Opsummering af din seneste oplevelse på en messe eller konference

 

5. Find din niche.

Undersøg, og find ud af, hvilket videoindhold dine konkurrenter skaber. Overvej hvordan du kan forbedre dit eksisterende indhold, ved at dykke dybere ned i emnerne, eller opret noget helt nyt, som ingen andre har gjort. Ved at besvare generelle spørgsmål om din branche eller give nyttige oplysninger tilføjer det troværdighed blandt din målgruppe og øger sandsynligheden for, at de kommer til dig, når de er klar til at tage en købsbeslutning.

← Older Post Newer Post →