3 grunde til at video er godt til lead generation

Posted by Peter Jensen on

"Video is king" når det kommer til lead generering.
Video er værktøjet til effektiv markedsføringskommunikation. Brugt effektivt er video overbevisende, engagerende og tiltalende - på én gang. Video overtager det digitale rum, og det er på tide for alle marketingfolk at hoppe om bord, hvis de ikke allerede ér i gang. Populariteten i brugen af video vokser kun fortsat - overvej, at en tredjedel af onlineaktiviteter bruges på at se video.

Marketingfolk har vist, at de er klar til at udnytte videoens power, men der er også mange virksomheder, der givetvis har videoindhold, som ikke  får lov at udleve sit fulde potentiale. En typisk forbipasseret mulighed - at bruge video til at generere kundeemner.

Fra et psykologisk synspunkt appellerer video både til dine sanser, men også til dine følelser. Ud fra et biologisk synspunkt er vores hjerner skabt til at foretrække visuelt indhold, fordi det giver vores hjerne mulighed for at indtage mest mulig information med mindst mulig anstrengelse. Biologisk handler det om at bevare mentale ressourcer, men med henblik på markedsføring kan du forvandle en videovisning til et lead med minimal indsats.

Video er nøglen til at generere kundeemner, og her er 3 grunde til hvorfor:

 

1. Video kan gøres begrænset.

Dette er en af de nemmeste måder at fange en potentiel kundes information og forsigtigt føre dem ned langs salgstragten. Begrænset indhold betyder, at du beder en seer om at skrive sin e-mail, før vedkommende kan få adgang til dit indhold. Denne tilgang fungerer bedst, når det potentielle kundeemne i forvejen kender til din virksomhed, så de allerede har investeret tid på at finde den potentielle løsning til deres problem, og de ér interesseret i den løsning, du leverer - og derfor er de dedikeret nok til at indtaste deres oplysninger.

Når nogen præsenteres for begrænset videoindhold, der kræver en e-mail adresse for at få adgang, fanger du som virksomhed et kundeemne, men du skaber også en form for autoritet hos seeren. Det giver dem mulighed for at se værdien af dit indhold: Det øger eksklusiviteten, og de vil sandsynligvis gerne lære mere!

 

2. Video skaber tillid og autoritet.

Dine potentielle kunder bombarderes med en konstant strøm af information, når de kommer ind i det digitale rum. Det betyder ikke noget, om de bare logger på for at kontrollere deres e-mail - mindst én virksomhed kæmper for hans/hendes opmærksomhed.

Hvad betyder det? Det betyder, at dine kundeemner er trætte af, at de bliver solgt til, og at de egentlig ikke ønsker at dele deres oplysninger med hvilken som helst virksomhed. Så hvordan skaber du tillid hos dine potentielle kunder? Giv værdifuldt indhold! Og den bedste måde at gøre dette på er via video - video gør et godt stykke arbejde for at skabe tillid og autencitet for brands. Video konsumeres let og giver et væld af værdi, men video gør det også svært at skabe en facade, hvis du som ejer er på kamera, eller du viser dit publikum behind-the-scenes i din virksomhed, og denne manglende facade skaber autencitet.  Derudover er video perfekt til informativt og uddannelsesmæssigt indhold, der skaber værdi for seeren.

 

3. Video giver mulighed for mere kraftfulde CTA'er.

CTA'er, der føjes til slutningen af hver video, giver det engagerede publikum instruktioner med hensyn til, hvilken handling de skal tage efter videoen. Seeren tænker jo stadig på dig - de har lige set dit indhold; så det er det perfekte tidspunkt at påvirke dem til at tage en form for handling. Videoer med en CTA har af åbenlyse årsager en højere konverteringsfrekvens.

 

Video kan være et kraftfuldt værktøj. Og det er tid til at udnytte video som en del af din overordnede strategi for content marketing. Brug af video content som en del af din lead gen-strategi kan hjælpe med at øge konverteringer, hvilket fører til flere kundeemner og i sidste ende, kunder!  Men hvis du har brug for hjælp med at inkorporere video content i din content marketing strategi, kan du kontakte os i dag for en uforpligtende snak.

← Older Post Newer Post →