Case study: Cphbusiness øgede sin CTR +58% med HiFi native content

Posted by Peter Jensen on

Brand: Cphbusiness

Branche: Uddannelsesinstitution

Marked(er): DK

 

Brandintroduktion

Cphbusiness, en førende uddannelsesinstitution i Danmark, henvender sig til potentielle studerende, der står over for den kritiske beslutningsproces med at vælge en videregående uddannelse. Denne case study undersøger, hvordan en strategisk tilgang til content markant forbedrede effektiviteten af deres social media kampagne. 

 

 

Udfordringen

Med over 60.000 potentielle studerende årligt stod Cphbusiness over for den vanskelige opgave at skille sig ud på et overfyldt uddannelsesmarked. Den generelle markedsføringsudfordring er trefoldig: langsigtet positionering, mellemlang konvertering til åbent hus arrangementer og sidste øjebliks indsats for online ansøgninger. Vores samarbejde fokuserede på sidstnævnte, med mål om at resonere dybt med en ung målgruppe og integrere gnidningsfrit med Cphbusiness’ eksisterende indhold fra influencere.

 

 

Løsningen

Vores tilgang begyndte med en grundig analyse af Cphbusiness' eksisterende content. Denne afslørede et content mix, der omfattede brugergenereret indhold (UGC), talking head og traditionelle corporate reklamer. Vi så en mangel på at forbinde engagerende indhold med konverteringsdrevne strategier, hvilket førte til vores anbefaling af ‘Premium Native Content’.

Implementering:

  1. Native tilgang: Vi prioriterede de unges perspektiv, inkorporerede utraditionelle tekstgrafikker og point-of-view vinkler, der talte direkte til de unge målgruppers verdenssyn.
  2. Premium touch: Højkvalitets post produktion og professionelle voiceovers blev brugt til at bygge bro mellem Cphbusiness og deres potentielle studerende, hvilket forbedrede den samlede appel og effektivitet af indholdet.
  3. Konceptuel kreativitet: Idet vi erkendte, at motivationen til at studere ofte er karrieredrevet, udviklede vi et "dagdrømmeri"-koncept. Dette reducerede ikke kun logistiske udfordringer og omkostninger, men appellerede også til studerendes sårbarheder og ambitioner, hvilket fremmede empati og øgede seerengagement og -forpligtelse.

  

 

Resultatet

Ovenstående tilgang bar frugt, og kampagnen var en succes. For kampagner på sociale medier måler Cphbusiness primært på CTR og har et gennemsnitligt benchmark, de vurderer performance ud fra.

  • Meta-platforme: Opnåede en 58% stigning i klikrate (CTR) sammenlignet med gennemsnitligt benchmark.
  • YouTube: En imponerende 757% stigning i CTR og en 82% reduktion i omkostninger per klik (CPC) sammenlignet med det foregående år. Budgettet var desuden øget med 65%, hvilket bekræfter effektiviteten og investeringsafkastet af kampagnen.
  • Snapchat: Oplevede en generel forbedring på 213% i CTR.

  

  

Kommentar fra kunden

Cphbusiness var særligt tilfreds med indholdets evergreen natur, der tillader kontinuerlig brug uden behov for de store justeringer. Den professionelle proces fra koncept til eksekvering blev også fremhævet som en nøglefaktor i kampagnens projektstyringssucces. 

 

  

Konklusion

Denne case study er et eksempel på, hvordan Cphbusiness udnyttede kraften i Premium Native Content til betydeligt at øge sin CTR, hvilket demonstrerer potentialet i skræddersyede indholdsstrategier på stærkt konkurrenceprægede markeder. Denne succeshistorie fremviser ikke kun vores evner, men sætter også en køreplan for lignende institutioner, der ønsker at gøre en markant indvirkning i deres marketingindsatser.

  

 

Vil du vide, hvordan vi kan skabe lignende resultater for dit brand?

 kontakt os på formen i bunden af siden ⤵️

← Older Post

Kontakt os i dag