Sådan markedsfører du en digital platform

Posted by Peter Jensen on


Markedsfør en software løsning

I følgende artikel er et konkret markedsføring råd til dig, der arbejder med en digital platform. Rådet er både gældende for dig, der arbejder med en CRM platform, HRM platform, CM platform, Microsoft integration eller streaming tjeneste.
Vi tager udgangspunkt i en mere specifik branche, da vi tror på, at desto mere konkret rådet er, desto mere værdi giver det. Det konkrete eksempel, vi vil anvende, er en virksomhed, der sælger en B2B software løsning.

Ved markedsføring af denne type virksomhed, skal man se på, hvilket problem softwaren løser. Dernæst skal man se på, hvordan man kan hjælpe potentielle kunder til at løse det samme problem uden brug af softwaren. Det kan umiddelbart virke mærkeligt at hjælpe med at løse problemet gratis, men der er en god grund til at vælge denne tilgang.

Derfor skal du skabe gratis værdi gennem indhold

For det første er der rigtig mange personer, der konsumerer, men det er generelt få personer, der eksekverer og bliver ved med at eksekvere. Men ved at vise disse personer, at I kender løsningen, så sætter I jer selv i positivt lys hos dem. Desuden ved de fleste kunder også godt, at de kun selv kan løse problemet delvist, og hvis den gratis løsning er god, så må den betalte løsning være virkelig godt.
Desuden vil potentielle kunder støde på roadblocks undervejs, som de ikke selv kan løse, og når de har brug for hjælp, så spørger de den virksomhed, som har givet dem værdi og vist, at de kender til problemet og løsningen. De vil også føle, at de kender jeres virksomhed bedre, end de kender konkurrentens, og folk køber ved dem, de kender og stoler på.

Opsummerende vil vi altså implementere en værdibaseret strategi, som manifesterer sig i en online content serie, hvor software virksomheden hjælper med at løse de problemer, softwaren løser - bare uden at bruge selve softwaren.

Hvis du er interesseret i at vide mere om denne tilgang til digital strategi og online markedsføring, så hent vores e-bog nedenfor. Den indeholder 5 konkrete råd til at optimere sociale medier til salg.
Du er også meget velkommen til at give mig et kald på 60 67 87 08, hvis du gerne vil snakke løst og fast om, hvordan I kan implementere denne tilgang til værdibaseret indhold.

← Older Post Newer Post →