Sådan markedsfører du dig i oplevelsesbranchen

Posted by Peter Jensen on


Markedsføring af et rejsebureau

Her er er konkret råd til markedsføring i oplevelsesbranchen. Det kan både anvendes til arbejde med outdoor, bryllup, restaurant, festival, rejsebureau og mange andre, lignende erhverv.
Selvom vi gerne vil gøre dette indhold relevant for så mange som muligt, så viI vi i dette eksempel tage udgangspunkt i et rejsebureau, da vi så kan komme med mere konkrete eksempler på koncepter, der kan anvendes af sådan et type virksomhed - mere eller mindre gratis.

Hvis vi skulle stå for markedsføringen af et rejsebureau, så ville vi dokumentere de destinationer, I flyver til og på den måde skabe indhold, der er værdifuldt for slutbrugeren at konsumere. Denne tilgang vil både skabe værdi for dem, der er på udkig efter at rejse nu, og dem der ikke er klar til eller ikke har tænkt over at rejse endnu. Og hvorfor skal man bruge sin tid på at henvende sig til begge segmenter?
Ved at implementere denne tilgang giver man så meget af oplevelsen som muligt, uden man giver den reelle oplevelse, og dermed kan man give mindre varme leads lyst til at rejse.

Dokumenter kulturen på YouTube

Mere konkret tager ovenstående form af en online serie på eksempelvis YouTube eller Facebook, hvor man dokumenterer kulturen helt ned til den lokale kultur på de forskellige destinationer, rejsebureauet har. Dette kan endda udvides til at have flere afsnit fra hver destination, og dette indblik i menneskerne og kulturen giver modtageren et tilhørsforhold til stederne - de kommer til at føle, de kender dem, men samtidig vil de gerne opleve dem selv og udforske sider af destinationerne, som de endnu ikke har set. Det er altså dette, der giver folk lyst til at rejse.

Ved at oprette en værdiskabende serie holder I disse potentielle kunder i jeres perifere netværk, som bygger på interessant og relevant indhold, og det skyldes, at dette segment bliver ved med at konsumere indholdet netop på baggrund af dets relevans.

Rejsevideoer er på nuværende tidspunkt utroligt populært, og konceptet lægger sig op af denne trend. Forskellen består dog i, at der ikke er nogen, der går ind og ser på kulturen de forskellige steder. Det er altså indhold med en dybere værdi, der ikke kun hviler på det visuelt stimulerende.

Hvis du synes, dette råd var værdifuldt, så kan du læse meget mere det her i vores e-bog. Her kan du finde 5 konkrete råd til at optimere dine sociale medier til salg, og du kan finde den lige herunder.
Du er også velkommen til at give mig et kald på 60 67 87 08, og så kan vi snakke løst og fast om, hvordan I kan implementere denne tilgang.

← Older Post Newer Post →