Nyhed | Labelless Media vender content branchen på hovedet: “Vi vil styre beslutningsprocessen fra start til slut”

Posted by Peter Jensen on

Efter lang tids planlægning i det skjulte kan Labelless Media endelig præsentere sit nye koncept, Labelless Studio.
Marketingbranchen oplever stadig kun større og større efterspørgsel på content i alle former, og især video content er stadig det format, der både virker bedst og oplever den klart største efterspørgsel som følge deraf. 

Hos Labelless Media ser man dog fortsat content som et køretøj for kommunikation. Det er altså i lige så høj grad det, der vises i videoen, og hvor det vises, der spiller en essentiel rolle, som det er dét at bruge selve video formatet.
Denne overbevisning om content som kommunikation kommer til sin ret i og med, at salg er baseret på kommunikation. 

Dermed bliver Labelless Medias nye Labelless Studio en strategisk beslutning om at styre salgsbeslutninger fra start til slut. CEO og psykolog, Peter M. Jensen, udtaler: "Man skal selvfølgelig ikke underkende den effekt det har at påvirke individet på sociale medier til at klikke sig videre til et produkt og dermed til virksomhedens eget website. Rent psykologisk spiller den her type content fortsat en kæmpe rolle i en salgsbeslutning ud fra begrebet, priming. Men hvorfor stoppe dér? Når forbrugeren lander på en produktside, er det jo stadig content, der sælger produktet. Lige fra produktteksten til produktbillederne til potentielle produktvideoer, og med vores eksisterende erfaring med webshops og optagelse af produkter, blev det en oplagt mulighed for at tage endnu mere styring over forbrugerens beslutningsproces. Og dét stemmer overens med vores overordnede vision, Affecting decisions of large amounts of individuals."

Derfor lancerer vi en ny måde at tænke content på
Idéen om at købe content 'pure online' kom tilbage i foråret 2020. Men netop hvilken type af content, det skulle være, var ikke helt præciseret, og idéen blev midlertidigt lagt på hylden, mens Content Pakkerne blev udviklet og indført hos landets mest visionære webshops. 
Det var en dialog med kollega, der fik det hele til at gå op i en højere enhed, da vedkommende fortalte: "Jeg går altid ind på ASOS først, hvis jeg skal købe noget fra fx. Nike eller lignende, for jeg ved, de har video af produktet, og jeg vil gerne se produkterne rigtigt, før jeg køber dem online."

Dér var den! Et content produkt, der passede ind i e-commerce formatet.
Men hvilken værdi skaber det reelt at lave et digitalt købsflow? Der er primært fokus på tre ting:

  • Convenience - Det skal være nemt at bestille content.
  • Pris - Det skal være billigere, end man troede, det ville være.
  • Kvalitet - Det skal være mere lækkert, end man havde forventet, det ville være.

 

Det med småt: Derfor kan vi gøre det
Som producent af video content er Labelless Media efterhånden vant til at blive spurgt om, hvordan det rent forretningsmæssigt kan have eksistensgrundlag at producere video til så lave priser sammenlignet med markedspriserne. Og nu lancerer virksomheden et produkt, der har endnu lavere barrier-of-entry, hvilket naturligt leder én til at spørge sig selv, hvordan det kan lade sig gøre?
Svaret er: Volume. 

Når der i forvejen produceres mere end 900 videoer hver måned, er både processer og udstyr på plads og klar til at blive brugt. Så om der skal produceres 10 eller 50 videoer mere hver måned, har ikke det store impact på den overordnede drift - men det er altid bedre at maskineriet kører, end at det står stille. Målet er, at kører content produktion i døgndrift.

Launch offer 
I forbindelse med lanceringen af Labelless Studio kan du lige nu anvende kampagnetilbuddet, 5 for 5. 

5 produktvideoer for 5000 ex moms.

Det bliver aldrig billigere, og du finder det ikke til en bedre pris andre steder. Så hvis du nogensinde har haft lyst til at prøve video af som format, så er det nu, du skal slå til.
Brug koden 5for5 ved checkout - klik her.

← Older Post Newer Post →