Hvordan skaber en video FAQ salg?

Posted by Peter Jensen on


Peter fra Labelless Media taler med Jens fra iMOSS om video FAQ, og hvorfor det er et vigtigt værktøj for din virksomhed. Læs de vigtigste pointer fra interviewet i denne artikel.

 

Hvad er video FAQ egentlig?

Video FAQ er et skarpt værktøj i forhold til flere aspekter af din virksomhed. Video FAQ er salgsfremmende, søgemaskineoptimerende, tidsoptimerende og behjælpelig for medarbejdere i virksomheden. Tager man eksempelvis den geniale feature, chat funktion, så kan chat-operatører henvise til video FAQ’en og på den måde tidsoptimere, fordi vedkommende hurtigere hjælper kunderne med deres spørgsmål, og de skal ikke svare på det samme flere gange. Inden din video FAQ bliver velproduceret af et bureau som Labelless Media, kan kunstig intelligens fra iMOSS bearbejde spørgsmål fra chatten og derfor informere dig om, hvad der skal i din video FAQ. Fastholder du både kunden på chatten og dernæst via den nye video FAQ, jamen så bliver kunden længere på din hjemmeside. Dét viser Google, at din hjemmeside er tillidsfuld, hvilket ultimativt skaber bedre positionering på søgemaskiner. 

 

Hvordan finder man ud af, hvad éns kunder spørger om?

  1. Kunstig intelligens

  2. Ekspertteam undersøger markedet baseret på samtale med virksomheden

  3. Gennemgå support e-mails og chat for relevante spørgsmål

 

I samarbejde med kunden sætter iMOSS den kunstige intelligens i gang med at stille spørgsmål for at finde ud af, hvor kunden er i købsfasen. På den måde kan den rette konvertering igangsættes, og virksomheden kan møde kunde, hvor de er. 


Hvorfor er det en god ide at bruge video?

Det korte svar på det er tid. Det tager tid både at producere og læse tekst. Video er overordnet hurtigere, og video bliver set - tekster bliver ikke nødvendigvis læst. Det er mere overskueligt at se en video, og ofte er folk mere visuelle. Desuden er det også lettere at etablere ekspert-status på video, som igen er fordelagtigt for virksomhedens Google positionering.

 

Hvordan hjælper en video FAQ til rangering på Google?

Det handler om at vise Google, at dine kunder har tillid til dig. Når kunden ser dine videoer helt til ende, så antager Google, at du har fat i den lange ende. Google ser det som om, at du har stor ekspertise på dit felt – ellers havde seeren vel slukket efter 2 minutter? Det belønner Google ved at vise din virksomhed, når folk søger på lignende spørgsmål, fordi din virksomhed jo har styr på emnet – og så har du virkelig fat i den lange ende.


Hvordan tjener man penge på video FAQ?

Overordnet skal video FAQ angribes systematisk. Spørgsmålene skal besvares af eksperter på velproduceret Labelless video, og konverteringen skabes, når man møder kunderne der, hvor de er i købsrejsen. En fordel ved videoproduktion er også, at det ikke behøver at blive dyrt.


Hvor skal jeg starte på min video FAQ?

Mangel på tid er roden til alt ondt. Derfor er det nødvendigt at planlægge – og her kan iMOSS være behjælpelig. Det vigtigste ved dig er din viden. iMOSS klarer planlægning og alt det tekniske, så du kan tidsoptimere og bruge tiden på det, du er god til.


Hvordan bidrager iMOSS teknisk?

iMOSS har forskellige tekniske ressourcer tilknyttet. Det betyder, at du får ekspertise fra en masse forskellige områder – eksempelvis programmering og markedsføring i én samlet pakke.


Hvad er de største fordele ved Video FAQ?

  • Effektive medarbejdere.

  • Bedre marketing – herunder SEO.

  • Kundeloyalitet.


Forsøg at overføre det på din egen dagligdag: Hvor meget bruger du video til at undersøge ting? Meget, ikke? Trækker man derefter et økonomisk aspekt indover, så er det også fordelagtigt. Skal du eksempelvis sætte en annonce i en avis, skal du kapitalisere én gang. Investerer du derimod i en video FAQ, så kapitalisere du gang på gang, og det er da et incitament for video, der vil noget. Alt i alt skaber det bedre tal på bundlinjen – og det er veldokumenteret – især med velproduceret video fra bureauer som Labelless Media.

← Older Post Newer Post →