3 typer kommunikation du bør erstatte med video

Posted by Peter Jensen on

Fortæl ikke dine følgere dit budskab, vis dem det med video!

Har du nogensinde skrevet en e-mail og undskyldt for hvor langt indholdet var? Jeg kan tænke på adskillige lejligheder, hvor jeg har tilføjet en forhåndsadvarsel til en lang e-mail, et dokument eller endda en tekst!

Hvorfor skriver du noget, der er så langt, at du frygter, at modtageren ikke engang læser det? De fleste gange har du så meget at kommunikere, og der er ingen kort måde at sige det på. Verden bliver kun mere kompliceret, men alligevel stoler vi på en af de ældste kommunikationsmetoder - det skrevne ord. Der er en løsning på dette problem - kommuniker med video.

Hvis et billede siger mere end tusind ord, siger en video mere end 1,8 millioner ord. Så video er perfekt til at kommunikere komplekse meddelelser gennem en blanding af lyd, visuelt billede og tekst. Men video gør så meget mere end det - den connecter med dit publikum på et følelsesmæssigt niveau, som giver din besked mulighed for at resonere med dit publikum. Når alt kommer til alt, er følelser den vigtigste ingrediens til mindeværdige videoer.

Her er 3 typer af kommunikation, du skal erstatte med video:

 

Uddannelse og onboarding.

Jeg er sikker på, at du selv har været der - du starter et nyt job, og du er straks oversvømmet med den nye medarbejderportal, der indeholder adskillige PDF-filer og modeller for at lede dig gennem nye systemer. Hvor kedeligt er dét lige? Disse billeder og PDF'er er ineffektive - der er stadig store mangler i informationen mellem de forskellige trin i diverse processer, og selv efter at have gennemgået materialet er du stadig ikke helt sikker på processen.

Vi har sagt det før, og nu siger det igen - brug video til dine træningsressourcer. Det er lettere at konsumere denne type indhold, og det giver resultater i den anden ende.

 

Sikker kommunikation.

Alle kender følelsen - hvis nogen beder dig om at holde noget bestemt hemmeligt, har du meget mere lyst til at dele informationen. Det er menneskelig natur. Så når du kommunikerer fortrolig information til partnere og andre komponenter i din virksomhed via e-mail, lægger det op til at blive delt. En enkel videresendelse af en e-mail kan dele hemmelige produktoplysninger, priser eller kommende funktionsoplysninger til dem, der ikke skulle vide det.

Hvad er løsningen?
Sikker videohosting.

Med en sikker videohosting platform kan du kontrollere, hvem der er i stand til at se og få adgang til de oplysninger, du deler. Så du kan ikke kun udnytte videoens forklarende kraft, men du kan også kontrollere delingen af indholdet, så kun visse parter kan få adgang til det. Det må være en win-win.

 

CEO meddelelser.

E-mails og breve til medarbejderne fremstår upersonlige. Vi bruger så meget som 13 timer på e-mail om ugen. Enhver vigtig meddelelse, der formidles via e-mail, druknes af den anden støj, du møder på platformen. Derudover kan enhver form for skriftlig kommunikation være skrevet af en anden. Med video kommer meddelelsen direkte fra kilden, hvilket giver lidt plads til fejlkommunikation.

En videobesked direkte fra virksomhedens CEO til medarbejderne vil være meget mere effektiv end en lang tekst. Video er i sagens natur mere engagerende, hvilket betyder, at det er mere sandsynligt, at den holder på medarbejdernes opmærksomhed, og at det også føles meget mere personligt for modtageren. Det giver dig også en chance for at være kreativ og bringe opmærksomhed på nøglepunkter med eksempelvis animationer.

Generelt kan mange andre former for intern og ekstern kommunikation erstattes med video, hvilket du kan læse om her.

← Older Post Newer Post →