Psykologien bag Generation TikTok (e-bog)

Posted by Peter Jensen on

Psykologien bag Generation TikTok
Uddrag fra e-bogen:
"Du har hentet den her e-bog, fordi du synes, TikTok er interessant. Interessant for jeres brand. Platformen er i stor grad drevet af community og trends, der konstant skifter. På FYP (For You Page - “for- siden” af TikTok) kommer et væld af forskellige videoer fra både små og store creators.
Som alle andre sociale medier har TikTok en algoritme, der bestemmer, hvilket content du ser. Indholdet foreslås til dig baseret på primært tre ting:
1) User interactions,
2) Video information, og
3) Device and account setting.
Og hvad betyder det?
User interactions er det content, du liker, kommenterer og deler, de personer du følger, og det content du selv udgiver.
Video information er eksempelvis videoens tekst, anvendt lyd og hashtags. Dette skal ses i sammenhæng med user interactions, da det er kombinationen af de to, der fodrer algoritmen.
Device and account setting refererer til sprog, land og type af telefon.
Men TikTok er især blevet populær, fordi platformen er drevet af content. Den overskyggende pointe er, at du ikke behøver at have mange følgere for, at dit content kan gå viralt på TikTok. Jeg kunne bruge de næste mange sider på at beskrive platformen, men jeg vil ikke introducere TikTok som platform her."
Vil du læse mere? Så hent e-bogen her.

← Older Post Newer Post →