Hvad er et Salgspsykologisk Framework til content?
Vi sammenligner nogle gange vores Salgspsykologiske Framework med en “turboknap” i en bil: Du skal have andre ting på plads, før du har brug for en turboknap.

Bilen skal have fire hjul, et rat og en god chauffør, ligesom en virksomhed skal have et godt produkt, anvende de rigtige kanaler samt have en skarp og vækst-sulten person ved roret.

Men når disse ting er på plads, handler det bare om at komme fremad, og det er her vores framework kommer ind i billedet.

Det er ikke for dig, der vil drive en stille og rolig forretning. Det er derimod for dig, der vil skalere din virksomhed til næste level.
Salgspsykologisk Framework

Frameworket er ikke en mirakelkur, men en metodisk tilgang til at skabe og udvikle indhold, der konverterer. Om dén konvertering hedder CPL, CAC eller ROAS er ikke afgørende, men dataene er derimod vigtige guidelines for optimering af indholdet.

Vores framework består af to dele: Content og Creative.

Vores Creative team planlægger og rådgiver om content, mens vores Content team er dem, der eksekverer.

Labelless media
Sponsored
Hvad koster det?

Tror du, content skal være dyrt? Det skal det ikke.

Der er meget tid i videoproduktion, du ikke kan se det direkte afkast af: Arbejde der gentages hver gang.

Den del har vi fjernet.

Mindre arbejde er lig med mindre pris - Fedt!

Det er tid til at vende bøtten på hovedet og tænke video helt anderledes.

Hent prisen, og se hvordan.
Labelless media
Sponsored
Momentum case: WAITEER
Øgede sin omsætning med over 900%
- Content produktion på Tier 3
- 9 måneder
- 900% øget omsætning

Se hvordan Waiteer øgede sin omsætning med 900% over en periode på 9 måneder med vores Salgspsykologiske Framework på Tier 3.
FAQ
Hvordan fungerer det?
Samarbejdet indledes med et opstartsmøde, hvor vi kortlægger virksomhedens position og ambitioner.
Mødet afsluttes med en snak om konkrete produkter og budskaber. Ud fra dette udarbejdes koncepter, der efterfølgende tilsendes og godkendes.
Allerede inden første omgang af content er modtaget, planlægger vi det næste batch, så vi starter et kontinuerligt rul af content.
I starten vil fokus ligge på generelle best-practises, men løbende vil vi inddrage konkret know-how, der er indsamlet fra forrige måneds data.
Hvordan hjælper det os med at eksekvere?
Deadlines er essentielle i samarbejdet om et Salgspsykologisk Framework.
Det er vigtigt, fordi I allerede under planlægningsmødet med sikkerhed ved, hvornår jeres næste Meta ads kan gå live.
Men det er også vigtigt, fordi vi hos Labelless Media fastlægger en bestemt workload pr. content creator om måneden, og derfor kan vi finde på at sige nej til projektopgaver, hvis vi er fuldt booket med eksekvering af Salgspsykologiske Frameworks - som har højeste prioritet hos os.
Hvor meget skal jeg selv gøre?
At anvende vores Salgspsykologiske Framework er et samarbejde. Det er derfor vigtigt, at I internt har ressourcerne til at vedligeholde samarbejdet.
Alt efter størrelsen af pakken - og dermed omfanget af samarbejdet - kan vi lave løsninger, fra at planlægningen fordeles 50/50, til at vi står for det hele.
Jeg har selv nogle idéer. Kan vi bruge dem?
Vi prøver altid at inddrage jeres egne idéer, så vidt det er muligt.
Det er dog vigtigt at understrege, at du vælger Labelless Media, fordi du gerne vil prøve vores måde at arbejde med content på.
Hvad er forskellen på pakkerne?
Forskellen ses på mængden af content, du skal bruge.
Vi arbejder med Tier 1, 2 og 3 content produktion.
Skal du bruge flere videoer om måneden, kan vi lave det til en lavere stykpris, da logistikken typisk er knap så tung.
Tier 3 er en mere skræddersyet løsning, og denne kan have store udsving i antallet af videoer. Typisk for Tier 3 er, at den indeholder stort fokus på tæt strategisk rådgivning.
Hvorfor skal jeg bruge månedligt content?
"Den perfekte reklame" findes ikke.
Det tætteste, vi kommer på dette, er at lave en masse ads, der kan fortælle os noget konkret om, hvordan forbrugeren reagerer på vores forskellige budskaber og måden, hvorpå vi kommunikerer dem.
Så når vi siger, du skal bruge content månedligt, så er det baseret på data. Content skal fornyes løbende for fortsat at have høj performance, og ender du i en situation, hvor du har mere content, der virker, end du regnede med - så tillykke. Du befinder dig nu i den ideelle position til at skalere din annoncekonto.